Referencer

Det siger mine klienter og samarbejdspartnere

Klientudtalelser

null

Anette

d. 25. juli 2020

“Når livet gør ondt, er det altafgørende, at få den rette hjælp.

Jeg har i forbindelse med diagnoserne angst og parkinson fået en meget kompetent, varm, vedkommende og ikke mindst udviklende sparring hos Inger. Hos hende kan man regne med at der bliver lyttet og reflekteret men også med, at få nogle andre vinkler på problemerne og, på kærlig vis, blive skubbet i nye og mere hensigtsmæssige retninger, når sindet og sjælen er kørt fast i gamle mønstre. Inger besidder både den faglige og ikke mindst menneskelige indsigt det kræver, at guide og vejlede, når vejen foran en virker ufremkommelig.

Mine aller varmeste anbefalinger er ikke nok.”

null

Luna

d. 5. februar 2020

“Inger har hjulpet mig med at forstå mig selv… Jeg har været glad for at komme hos Inger og mærket, at der har siddet et andet individ over for mig, som har set mig og mødt mig med accepterende og nænsomme øjne. Hun har på den måde hjulpet mig med også at se mig selv med kærlige øjne. Når jeg er blevet mest berørt, har det været trygt at vide, at Inger har siddet der og på sin helt egen måde været det sted, sammen med mig, der har været mest angstprovokerende. Ved at hun har kunnet rumme at være der sammen med mig og har kunnet rumme de følelser, jeg er kommet i kontakt med, har jeg fået tro på, at jeg også godt kan holde til at komme i kontakt med disse følelser. Inger vil derfor altid have en særlig plads i mit hjerte!”

null

Kiki

En ener og ildsjæl

“Inger er en ener og en ildsjæl. Hun mødte mig der, hvor jeg var i min sygdom, og skubbede mig nænsomt fremad gennem værktøjer og metaforer. Hun hjalp mig til at skabe lidt balance i mellem det normale mig og min sygdom. Hun bruger sig selv som eksempler, hvilket for mig skabte tryghed…”

Samarbejdspartnere

null

Vejle Idrætshøjskole

– Mette Holst Nymand, lærer VIH – d. 7. januar 2019

“Vejle Idrætshøjskole har siden sommeren 2018 haft tilknyttet Inger Laumark, og det har givet et markant løft af elevernes personlige udvikling, som i forvejen er i fokus i deres tid som højskoleelever. Nogle elever oplever udfordringer i deres liv, som kræver andre snakke end de pædagogiske, vi som lærere har med vores elever. Vi oplever, at eleverne hos Inger møder et tillidsvækkende, lyttende menneske, der arbejder professionelt og kan give dem brugbare redskaber, nye retninger, fornyet livsmod og glæde.

Samtidig har vi som lærere en dygtig sparringspartner, der kan give os gode råd og hjælpe med at kvalificere vores arbejde, således at vi sammen hjælper eleverne til en god højskoletid og et godt liv. Vi sætter virkelig stor pris på samarbejdet med Inger og vil anbefale hende til enhver, der privat eller professionelt måtte have brug for at få mere kvalitet, tryghed og retning i deres liv.”

null

Ågård Efterskole

– Kirsten Storgård, Viceforstander – 18. maj 2017

“Inger Laumark har de sidste to skoleår været tilknyttet Ågård Efterskole som “freelance-terapeut”, og vi har haft og har stor glæde af samarbejdet omkring vores sårbare elever, der på forskellig vis har brug for støtte og værktøjer til at kunne håndtere deres liv.

Vi oplever Inger som særdeles kompetent, og hun formår med sit dejlige og positive væsen at skabe en god og konstruktiv kontakt til de elever og forældre, der måtte ønske et samtaleforløb.

Ingers tilgang til de unge er tillidsfuld og autentisk , og vi har i fællesskab været med til at bringe denne gruppe af unge til en større selvindsigt og mere mod på livet.

Forløbene har været meget forskellige, men fælles for alle forløb er gode tilbagemeldinger og fortællinger om værktøjer, den unge kan tage sig med videre, og alle oplever at Inger er en nærværende, tillidsfuld og god samtalepartner.

Også i forhold til lærergruppen har Inger været en god sparrings-og samtalepartner.

Det er særdeles brugbart og nyttigt for os, at vejen til at få etableret et samtaleforløb er meget kort, og det har altid været nemt at få samtalerne i stand – også hvis der skulle handles akut.

Inger er fleksibel og har en god fornemmelse for omfang og egne kompetencer. Få gange har hun sagt fra, hvis der var problemstillinger hun ikke fandt sig i stand til at kunne bidrage til, og det har været en beslutning til gavn for den unge.

Jeg anbefaler gerne Inger og står til rådighed for yderligere informationer.

Vi er særdeles glad for samarbejdet!”